Sosyal hesaplar

Açıklama

Kaç hesap bağlayabilirsiniz

Planınızın kaç sosyal hesap içerdiğini, sınıra neyin sayıldığını ve bütün yerler dolunca ne yapacağınızı görün.

Her plan belirli sayıda sosyal hesap içerir. Ayarlar › Sosyal hesaplar'ın üstündeki Planınızdaki hesaplar kaç hesap kullandığınızı gösterir; örneğin 9 / 10 hesap.

Planınızdaki hesaplar: 9 / 10 hesap, altında bağlı hesapların listesi

Her plandaki hesaplar

DenemeStarterGrowthProAgency
Aylık kredi1508002.0005.00012.000
Sosyal hesap2251025
Mağaza112515
Ekip üyesi313820
Otomasyon kuralı221030Sınırsız (adil kullanım: en çok 100 açık kural)
Analitik geçmişi30 gün30 gün90 gün365 gün365 gün
Medya kütüphanesi1 GB1 GB5 GB10 GB20 GB

Satın aldığınız ek sosyal hesaplar planınızın hesaplarına eklenir; çubuk onları da sayar.

Neler sayılır

  • Listedeki her hesap, ağı ne olursa olsun bir yer tutar. Bir Facebook sayfası ve ona bağlı Instagram hesabı iki hesaptır.
  • Yeniden bağlanmalı durumundaki hesap da sayılır. Onu yeniden bağlamak ikinci bir yer tutmaz.
  • Kaldırdığınız hesabın yeri hemen boşalır.
  • Önce Instagram ile, sonra Facebook ile bağlanan bir Instagram hesabı listede iki kez görünebilir ve o zaman iki kez sayılır: eski satırı kaldırın.

Bütün yerler dolunca

Çubuğun altında Planınızdaki hesapların hepsi kullanılıyor. Yeni hesap için birini kaldırın, ek hesap alın ya da planınızı yükseltin. yazar. Bağla düğmeleri kapanır, ama listedeki hesaplar için Yeniden bağla çalışmaya devam eder. Yer açmanın üç yolu vardır:

  • Artık gönderi yayınlamadığınız bir hesabı Kaldır ile kaldırın: Gece denetimi ve yeniden bağlama.
  • Ek hesap alın Sahip: çalışma alanının sahibi Ek hesap al düğmesini çubuğun altında görür. Açılan pencere Bugün ödenecek (vergi hariç) ve Sonraki yenileme (vergi hariç) tutarlarını gösterir; penceredeki Ek hesap al ödemeyi kayıtlı ödeme yönteminizden alır. Sonra hesabı bağlayın. Ödemesini Shopify üzerinden yapan bir çalışma alanında düğmenin adı Ek hesap ekle'dir ve ek hesap Shopify faturanıza eklenir. Ayrıntılar: Ek sosyal hesaplar.
  • Planınızı Ayarlar › Faturalama'da yükseltin. Fiyatları fiyatlandırma sayfasında görebilirsiniz.

Ek hesap, sahip Ayarlar › Faturalama'da Birini bırak'a basana kadar faturanızda kalır: bir sosyal hesabı kaldırmak ek hesabı bırakmaz.

Sorun çıkarsa

  • Planınızdaki … sosyal hesabın hepsi kullanılıyor. Bağlantı geri döndüğünde plan doluydu; örneğin aynı anda biri başka bir hesap bağladı ya da yeniden bağladığınız hesap yerine ağ başka bir hesap gönderdi. Yukarıdaki yollardan biriyle yer açıp yeniden bağlayın.
  • Ek hesap al düğmesi yok. Bu düğmeyi yalnız çalışma alanının sahibi, o da bütün yerler dolunca ve yalnız süren bir abonelikte görür: ücretsiz deneme sırasında, abonelik iptal edildikten ya da bir ödeme alınamadıktan sonra ve aylık ödemeye geçiş beklerken çıkmaz.

İlgili rehberler

Bu sayfada